Ontstoppingsdienst
Oosterhout

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Oosterhout

Ontstoppingsdienst Oosterhout? Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst voor een verstopping? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het maakt onze ontstoppers niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen alles ontstoppen.

In principe ontstopt Ontstoppingsbedrijf Oosterhout alles wat in verbinding staat met het riool. Dit kunnen verstoppingen in het toilet zijn maar ook verstoppingen in de gootsteen, wastafel, douche, of bad.

Indien gewenst kunnen we de binnenwanden van de afvoerbuizen en de riolering ook helemaal schoonspuiten met een speciale hoge druk machine. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee, wordt de kans op verstoppingen geminimaliseerd, en heeft u geen last van een vieze rioollucht in huis.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een inspectie te doen. Bijvoorbeeld om een leidingbreuk op te sporen of de staat van de afvoerbuizen en de riolering te controleren. Bij een leidingbreuk moet er meestal een deel van de riolering vervangen worden. Dit kunnen wij ook voor u doen. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van riolering.

Oosterhout en omstreken is ons werkgebied. Het doet er verder niet toe of u in Oosterhout of daarbuiten woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Oosterhout inschakelen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0162 211 769. Wij komen graag langs om u te helpen!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Oosterhout

Services

Ontstoppingsbedrijf Oosterhout

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0162 211 769

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Oosterhout. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Oosterhout.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Met spoed op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor verstoppingen die niet kunnen wachten tot de volgende dag en direct opgelost moeten worden.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw toilet of wastafel overstroomt door een verstopping. In dat geval wil zoekt u vast een ontstoppingsdienst die snel ter plaatse kan zijn. Daarom kunt u kunt u ons op ieder moment van de dag bereiken voor spoedgevallen.

Ontstoppingsbedrijf Oosterhout is werkzaam in de omgeving van Oosterhout. Het maakt dus niet uit of u woont in Oosterhout of daar net buiten, wij kunnen snel bij u op locatie zijn.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Oosterhout via 0162 211 769 en wij komen uw zo snel mogelijk helpen!

Loodgieters Oosterhout
Afvoer Verstopping Oosterhout

Jaren Ervaring

Oosterhout Riool Verstopping
Riool Ontstopping Oosterhout

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Een verstopping herkennen kan lastig zijn, vaak is het pas echt te merken op het moment dat het eigenlijk al te laat is. Dan zit er al een ophoping die voor een verstopping zorgt.
Een verstopping herken je meestal vaak pas als;

  • De wc bijna overstroomt met doorspoelen
  • Het doucheputje niet goed doorloopt
  • Het water in de wastafel niet goed wegspoelt
  • De gootsteen niet goed doorloopt
  • Er een vieze rioolgeur in huis hangt
  • Er water blijft staan in de vaatwasser of wasmachine

Herkent u één van deze voorbeelden? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen voordat u helemaal geen gebruik meer kunt maken van de afvoer. De verstopping is nu al dermate ernstig dat het snel helemaal verstopt kan raken.

Verstoppingen zijn niet alleen vervelend, ze zijn vaak ook nog eens lastig om zelf op te lossen. In veel gevallen heeft u simpelweg niet de juiste middelen om de verstopping te verhelpen. Er zijn dan professionele machines nodig om de blokkade af te breken.

Heeft u verstopping? En bent u daarom op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Oosterhout via 0162 211 769.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Een verstopping ontstaat meestal in verloop van tijd. Hier is in een vroeg stadium vaak nog niks van te merken omdat het water er nog goed langs kan stromen.

Het begint allemaal met een kleine ophoping van bijvoorbeeld vet, olie, etensresten, haren, en ander vuil dat wordt weggespoeld door de afvoeren. De ophoping wordt hard als de afvoer even niet gebruikt wordt. Hierdoor kunnen nog meer vuildeeltjes blijven steken achter de ophoping waardoor de ophoping steeds groter wordt totdat het water er bijna niet meer langs kan stromen. 

Een verstopping kan ook ontstaan door boomwortels die in verouderde rioleringsbuizen groeien. De wortels zorgen dan voor een blokkade wat leidt tot een verstopping. Daarnaast is het mogelijk dat afvoerbuizen niet goed op elkaar aansluiten of dat er onnodig veel bochten zijn aangelegd. Door de beperkte doorstroming ontstaan er dan ophopingen.

Onze ontstoppers maakt het in ieder geval niet uit hoe de verstopping ontstaan is. Wij komen elke verstopping graag verhelpen. Dus heeft u onze hulp nodig? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Oosterhout via 0162 211 769.

Wc Verstopping Oosterhout
Riool Verstopping Oosterhout Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Oosterhout
Riool Verstopt Oosterhout

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Als u zelf de verstopping wilt proberen te verhelpen is het van belang om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Een verstopping die diep in het riool zit is lastig om zelf te verhelpen. Dan heeft u simpelweg niet de middelen om de blokkade te verwijderen.
Daarnaast is het van van belang om te weten wat de oorzaak is van de verstopping. Een blokkade van vet, olie en etensresten behoeft een andere ontstoppingsmethode dan een verstopping waarbij er te veel wc papier is gebruikt met doorspoelen.

Wilt u het eerst zelf een keer proberen? Of wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren vakman zodat u zeker weet dat het goed en vakkundig opgelost is? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Oosterhout via 0162 211 769.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Een goede manier kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen is soms lastig.

Om deze reden hebben de loodgieters van Ontstoppingsdienst Oosterhout op deze pagina een selectie gemaakt methodes die u kunt proberen. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen!

Laat u de verstopping liever verhelpen door een professional? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Oosterhout op 0162 211 769.

Oosterhout Wc Ontstoppen
Oosterhout Verstopping Riool
Oosterhout Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Oosterhout

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

Een verstopte wc kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als u thuis maar één wc heeft. Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt.
De plopper is een bekende methode voor verstoppingen en zeer effectief wanneer u bijvoorbeeld teveel wc-papier heeft doorgespoeld. Een dergelijke verstopping zit vaak in de zwanenhals van het toilet. Dan kunt u de blokkade met een plopper terug de wc in halen.

Voordat u begint met ontstoppen is het aan te raden om het rubber van de plopper wat zachter en flexibeler te maken. Dit kunt u doen door de rubberen zuignap even onder een warme kraan te houden. De plopper zal hierdoor beter aansluiten op de toilethals.

Het gebruik van de plopper is vrij eenvoudig. Hieronder hebben wij uitgelegd hoe u de plopper het best kunt gebruiken.

Stap 1: Zet de plopper op de afvoer van de verstopte wc.

Stap 2: Duw de stok van de plopper zachtjes naar naar beneden

Stap 3: Trek de stok van de plopper terug omhoog.

Als het goed is voelt u tijdens het terugtrekken dat de rubberen zuignap van de plopper vastgezogen zit op de toiletafvoer. Dan weet u dat u zuigkracht aan het creëren bent.

Door stap 1 t/m 3 te herhalen kunt u hopelijk voor voldoende zuigkracht zorgen dat de verstopping terugkomt in de wc. Let er op dat u niet te hard duwt met het gebruiken van de plopper. Zo kunt u ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer.

Het is ook aan te raden om de oorzaak van de verstopping met de hand (met rubberen handschoenen aan) te verwijderen. De kans is groot dat het weer verstopt als u het nog een keer probeert door te spoelen.

Gelukt? Dan raden wij u aan om een emmer te vullen met warm water en een scheutje afwasmiddel en dit vanaf zo hoog mogelijk in de wc te gooien. Zo kunt u eventuele aanslag en resten aan de binnenwanden van de afvoer wegspoelen.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Zijn vet, olie en etensresten de mogelijke oorzaak van uw verstopping? Dan kunnen soda en azijn een goedkope en effectieve oplossing zijn voor uw verstopping. Dit zijn twee natuurlijke middelen die een reinigende en ontvettende werking hebben.
Het ontstoppen met soda en azijn gaat als volgt:

Stap 1: Doe een kopje soda (zuiveringszout) en een kopje azijn in de verstopte afvoer

Stap 2: Laat de soda en azijn een nacht inwerken op de blokkade

Stap 3: Giet de volgende ochtend een emmer met warm in de afvoer

Bij stap 3 kan het aan te raden zijn om de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer te houden. Hoe hoger de emmer, des te meer druk het water geeft op de blokkade die hopelijk los is gemaakt door de ontvettende werking van soda en azijn.

Stroomt het water weer goed weg? Als de afvoer weer goed functioneert kunt u er nog een emmer met water water (en eventueel nog wat soda en azijn) doorheen spoelen om de laatste resten weg te spoelen.

Als de doorstroming van het water slechts een beetje verbeterd is kunt u stap 1 t/m 3 nog eens herhalen. Als het dan nog steeds niet opgelost is kunt u beter een anders ontstoppings methode gebruiken.

Oosterhout Loodgieter
Oosterhout Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Oosterhout
Wc Ontstoppingsdienst Oosterhout

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is het nog niet gelukt uw afvoer te ontstoppen? Probeer het dan eens met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer zowel online als in de lokale bouwmarkt kopen.
Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Pas wel op: doe dit rustig en beheerst om schade te voorkomen.

Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Op het moment dat het water weer normaal wegloopt, heeft u de verstopping op een goede manier opgelost.

U merkt het direct wanneer u de verstopping hebt verholpen. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige middel die kan helpen bij het ontstoppen van een riool. Tegelijkertijd is dit wel een manier waar ook risico’s bij komen kijken.
Hebben de andere methodes nog geen effect gehad en wilt u aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

U gaat als volgt te werk. Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer, zo diep als het kan. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Afvoer Ontstoppingsdienst Oosterhout
Afvoer Verstopt Oosterhout
Oosterhout Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Oosterhout

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Ontstoppingsdienst Oosterhout ontraadt het gebruik van chemische ontstoppers vanwege de chemicaliën in deze ontstoppingsmiddelen.
Deze chemicaliën hebben een bijtende werking die de binnenwanden van de afvoerbuis aantasten. U kunt zelfs een chemische verbranding krijgen als u het middel op uw huid krijgt. Daarnaast zijn de dampen die vrijkomen bij het gebruik van het middel slecht voor de luchtwegen.

Het ergste is dat de middelen vaak ook niet goed werken. Wij komen regelmatig bij klussen waar de verstopping al tevergeefs is geprobeerd op te lossen met verschillende ontstoppingsmiddelen.

Als wij de blokkade verwijderd hebben stromen al die chemicaliën in het hoofdriool. Het rioolwater wordt hierdoor serieus vervuild. Wij adviseren daarom om soda en azijn te gebruiken in plaats van chemische ontstoppingsmiddelen.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u nog niet gelukt om uw riool ontstopt te krijgen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsdienst Oosterhout hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsbedrijf Oosterhout 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch contact opnemen.

Onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Oosterhout via 0162 211 769.

Ontstoppen Riool Oosterhout
Verstopping Afvoer Oosterhout

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Oosterhout
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Oosterhout rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0162 211 769

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Oosterhout

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Oosterhout

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Oosterhout!

Afvoer Ontstoppen Oosterhout

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Oosterhout

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Oosterhout

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Oosterhout

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Oosterhout

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsdienst Oosterhout particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Oosterhout voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0162 211 769. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Oosterhout te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsbedrijf Oosterhout. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0162 211 769.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 0162 211 769.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0162 211 769.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0162 211 769 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Oosterhout uit?
Ontstoppingsbedrijf Oosterhout is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Oosterhout is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Oosterhout of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!